ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για 6η συνεχή χρονιά μέγας χορηγός του Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης
Για άλλη μια χρόνια η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν ο μέγας χορηγός του Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, που διοργάνωσε η Green Dot Κύπρου. Το 6ο Φεστιβάλ, το οποίο περιλάμβανε παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, μουσική, περιβαλλοντική ενημέρωση και δημιουργικές δραστηριότητες, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στο πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, συμμετείχε και φέτος με δικό της περίπτερο, με μέλη της ομάδας εθελοντών της Εταιρείας, Petrolina Community. Στο περίπτερο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, τα παιδιά που το επισκέφθηκαν είχαν την ευκαιρία να παίξουν το παιχνίδι «Νεροδιάδρομοι» και να πάρουν αναμνηστικά δώρα!

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ως κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και στέκεται αρωγός σε δράσεις που εξυπηρετούν ευρύτερα κοινωνικούς σκοπούς. Επίσης, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ εφαρμόζει μέτρα περιβαλλοντικής ευθύνης σε κάθε επιχειρηματική της ενέργεια. Από την απλή διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών στα γραφεία της, μέχρι την ανακύκλωση βαρέων βιομηχανικών υλικών στις εγκαταστάσεις καυσίμων και στα πρατήριά της. Επενδύει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στα πρατήριά ενώ διαθέτει στην αγορά τα φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα κίνησης Platinum+, που μειώνουν σημαντικά τις εκπομπές ρύπων.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ευχαριστεί θερμά την ομάδα εθελοντών της Petrolina Community που συμμετέχουν σε κάθε κάλεσμα της εταιρείας συνεισφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.


Πίσω στη λίστα εκδηλώσεων