ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  
H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει τον αθλητισμό - Χορηγός του Petrolina 10km Energy Race του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ
Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ θα είναι φέτος χορηγός της διαδρομής των 10 χιλιομέτρων του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ.

Οι διοργανωτές του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου 2016, έχουν σχεδιάσει μια διαδρομή μήκους 10χλμ, χαμηλού βαθμού δυσκολίας. Σε αυτή τη διαδρομή η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι χορηγός, ονομάζοντάς την Petrolina 10km Energy Race. Η Petrolina 10km Energy Race είναι μια εντελώς επίπεδη διαδρομή, χωρίς υψομετρικές διαφορές, που τρέχει παράλληλα με τη μαγευτική ακτογραμμή της Λεμεσού. Η εκκίνηση θα δοθεί από τον Μόλο, όπως και για τους υπόλοιπους δρόμους. Πληροφορίες και εγγραφές για την Petrolina 10km Energy Race στο www.limassolmarathon.com.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, εκτός από την κυπριακή κοινωνία και τον πολιτισμό, στηρίζει διαχρονικά και τις μεγάλες αθλητικές δραστηριότητες, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα της της Κύπρου. Η Εταιρεία θεωρεί ότι ο αθλητισμός είναι από τις σημαντικότερες δραστηριότητες που μπορεί να έχει στη ζωή του κάθε άνθρωπος. Η κοινωνική προσφορά αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται η χορηγία του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ.


Πίσω στη λίστα εκδηλώσεων