ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα - Χρυσός χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Volley U19
Υποστηρικτής άλλης μιας μεγάλης διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης θα είναι αυτό το καλοκαίρι η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, μέσα από την Εταιρική Κοινωνική της Ευθύνη. Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ θα είναι χρυσός χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Volley U19 που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 27-31 Ιουλίου 2016 στη Λάρνακα!

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley U19 διοργανώνεται από τον Δήμο Λάρνακας και την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας, στην παραλία των Φοινικούδων δίνοντας συνέχεια στις προηγούμενες επιτυχείς διοργανώσεις του 2012 και του 2014 σε παγκόσμιο επίπεδο και του 2015 σε ευρωπαϊκό.

Με τη στήριξη αυτής της διοργάνωσης η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ βοηθά να επιτευχθούν πολλά σημαντικά οφέλη τόσο για την πόλη της Λάρνακας όσο και για τον κυπριακό αθλητισμό, αφού αναμένονται και φέτος χιλιάδες αθλητές, προπονητές, συνοδοί και λάτρεις της πετόσφαιρας.

Ο αθλητισμός κατέχει πρωταρχική θέση στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, δεδομένου ότι οι αξίες που πηγάζουν μέσα από τον αθλητισμό είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις αξίες της εταιρείας: σκληρή δουλειά, ομαδικότητα, σεβασμός προς τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους, πειθαρχία, αφοσίωση, fair play.


Πίσω στη λίστα εκδηλώσεων