ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρουσιάζει Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα Λάρνακα - Κυπριακή Πετοσφαίριση.
Ένα ταξίδι στον χρόνο και στην ιστορία της Κυπριακής Πετοσφαίρισης από το 1930 μέχρι σήμερα.

Μιαν αξιόλογη έκθεση, με σπάνιο φωτογραφικό υλικό και μετάλλια, αφιερωμένη στην Κυπριακή Πετοσφαίριση, παρουσίασε χθες Τρίτη, η Πετρολίνα, στον χώρο του Ιστορικού Αρχείου Λάρνακας, με διοργανωτές τον Δήμο Λάρνακας και την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Ένα ταξίδι στον χρόνο και στην πορεία του αθλήματος από το 1930 μέχρι σήμερα, παρουσιάζεται μέσα από σπάνιο υλικό ζωντανεύοντας μνήμες από πολύ παλιά φτάνοντας στο σήμερα με πλούσια παρακαταθήκη. Ταυτόχρονα, η έκθεση παρουσιάζει την παράλληλη αναπτυξιακή πορεία της Πετρολίνα μέσα από τον χρόνο καθώς και την δική της συμβολή προς την Λάρνακα και την κυπριακή πετοσφαίριση.

Η Λάρνακα σε αυτή την πορεία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό της και διακρίσεις σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Μια ιστορία γεμάτη διακρίσεις και συγκινήσεις, αναδεικνύεται μέσα από τις θύμισες αυτών που εργάστηκαν για να αναδείξουν την Πετόσφαιρα στη Λάρνακα και στη Κύπρο.

Η έκθεση αποτελεί μια πολιτιστική προσφορά της Πετρολίνα στα πλαίσια της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Volley που διοργανώνεται στην πόλη της Λάρνακας από τις 27-31 Ιουλίου και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τίμησαν με την παρουσία τους πολιτειακοί αξιωματούχοι, αξιωματούχοι της πόλης, παράγοντες του αθλητισμού, αθλητές καθώς και φίλοι του αθλητισμού.


Πίσω στη λίστα εκδηλώσεων