ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Για 5η χρονιά Χορηγός στη Διαδρομή Αγάπης
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορήγησε και φέτος την εκδήλωση «Διαδρομή Αγάπης», που διοργάνωσε πρόσφατα ο φιλανθρωπικός σύνδεσμος «Ένα όνειρο μια ευχή». Η χορηγία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ έγινε στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς και είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που στηρίζει την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η «Διαδρομή Αγάπης» είναι μια τετραήμερη, παγκύπρια, πορεία μοτοσικλετιστών που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι νέοι που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου. Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης» γίνονται εισφορές προς τον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» ο οποίος στηρίζει ψυχολογικά καρκινοπαθή παιδιά εκπληρώνοντας ευχές τους και ενισχύει οικονομικά τις οικογένειες των παιδιών αυτών.

Η φετινή πορεία κάλυψε δήμους και κοινότητες σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου. Ένας από τους σταθμούς της «Διαδρομής Αγάπης» ήταν τα κεντρικά γραφεία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Λάρνακα, όπου τους υποδέχθηκαν η διεύθυνση και το προσωπικό της Εταιρείας.

H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, συνεχίζει να συνεισφέρει στην κοινωνική συνοχή και στην ευημερία, στηρίζοντας προσπάθειες αντιμετώπισης προβλημάτων συγκεκριμένων ομάδων συνανθρώπων μας.


Πίσω στη λίστα εκδηλώσεων