ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει τη Europa Donna Κύπρου
Η Europa Donna Κύπρου είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας EUROPA DONNA, της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, η οποία αριθμεί σήμερα 45 κράτη μέλη. Σήμερα, η Europa Donna Κύπρου αριθμεί πάνω απο 4000 μέλη από όλη την Κύπρο.

Το πρόγραμμα «ΣτηρίΖΩ» της EUROPA DONNA Κύπρου, σχεδιάστηκε και υλοποιείται με βασικό στόχο να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες που έχουν οι γυναίκες και οι άντρες, με εμπειρία καρκίνου του μαστού και οι οικογένειες τους, για άμεση ψυχολογική και συναισθηματική στήριξη.

Το Πρόγραμμα προσφέρει σε γυναίκες και άντρες τη δυνατότητα να αναζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα ξεπεράσουν την αρχική «αναστάτωση» που προκαλεί η διάγνωση καρκίνου του μαστού.

Επίσης προσφέρει στα άτομα την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, να ανακαλύψουν νέες πτυχές του εαυτού τους και να δομήσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τους όρους που το κάθε άτομο επιθυμεί.
Οι υπηρεσίες προσφέρονται Δωρεάν στα Σπίτια της EUROPA DONNA Κύπρου σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγεί από το 2009 το ενοίκιο για το Σπίτι που λειτουργεί στην Λάρνακα, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το ανεκτίμητο έργο των εθελοντών που προσφέρουν συμπαράσταση, ελπίδα και δύναμη.


Πίσω στη λίστα εκδηλώσεων