ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  
Προσφορά καυσίμων από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για το «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας»
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για ένατη συνεχή χρονιά το «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας», του φιλανθρωπικού προγράμματος Telethon 2012. Η εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν χορηγός του ταξιδιού, προσφέροντας δωρεάν καύσιμα για το αεροπορικό ταξίδι των Κυπριακών Αερογραμμών στη Βηρυτό. Όλα τα καθαρά έσοδα από το ταξίδι διατέθηκαν για το TELETHON.

Το TELETHON αποτελεί έναν ετήσιο διεθνή φιλανθρωπικό θεσμό. Στην Κύπρο, διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) και το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου. Μεταξύ άλλων, στοχεύει την οικονομική στήριξη του συνδέσμου Μυοπαθών και εις επέκταση των μελών ασθενών του για καλύτερο επίπεδο περίθαλψης και αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους. Στοχεύει επίσης τη μεγιστοποίηση της οικονομικής υποστήριξης των ερευνητικών προγραμμάτων του ΙΝΓΚ και αναβάθμιση του παραϊατρικού και τεχνικού του εξοπλισμού.

Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, κ. Γεωργία Λευκαρίτη, δήλωσε ότι η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ θα συνεχίσει να υποστηρίζει προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης, συνδράμοντας στο έργο φορέων με αναγνωρισμένη δράση για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων και ενισχύοντας ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού.


Πίσω στη λίστα εκδηλώσεων