ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει όσους προσφέρουν στην κοινωνία
Η Petrolina (Holdings) Public Ltd, στα πλαίσια της προσφοράς της προς τους συνανθρώπους της και την κοινωνία σαν σύνολο, προσέφερε αντί Χριστουγεννιάτικων δώρων, χρηματική βοήθεια σε ιδρύματα και ειδικά σχολεία που δίνουν ελπίδα ζωής σε άτομα με πραγματική ανάγκη. Άτομα που δίνουν τη δική τους μάχη στην κοινωνία, τους πραγματικούς μαχητές.

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που εργάζονται ακούραστα μαζί με παιδιά και ενήλικες ώστε να τους παρέχουν μια καλύτερη ζωή.

Φωτογραφίες:

1. Ο κ. Ντίνος Λευκαρίτης, Εκτελεστικός Σύμβουλος Οικονομικών της Petrolina (Holdings) Public Ltd, παραδίδει την επιταγή στην κ. Τζένη Δικηγοροπούλου, διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Αγίου Σπυρίδωνα.
2. Ο κ. Άκης Λευκαρίτης, Εκτελεστικός Σύμβουλος Marketing της Petrolina (Holdings) Public Ltd, παραδίδει την επιταγή στον κ. Λάκη Αποστόλου (δεξιά), Πρόεδρο του Ιδρύματος Χριστίνας Α. Αποστόλου και κ. Λευτέρη Εμπεδοκλή, γραμματέα του Ιδρύματος.
3. Ο κ. Δημήτρης Λευκαρίτης, Διοικητικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, παραδίδει την επιταγή στην κ. Αθηνά Φαχμή, καθοδηγήτρια εργασίας του Ιδρύματος Αγίου Λαζάρου στην παρουσία του Δημήτρη Αντρέου, αθλητή κολύμβησης του Ιδρύματος.
4. Η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Petrolina (Holdings) Public Ltd, παραδίδει την επιταγή στον κ. Γιώργο Πενηνταέξ, πρόεδρο του Συνδέσμου «Κάνε μια Ευχή».


Πίσω στη λίστα εκδηλώσεων