ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ως κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, εφαρμόζει μια συγκροτημένη πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και προσφοράς που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλει ο Κύπριος καταναλωτής όλα αυτά τα χρόνια. 

Στόχος της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι να ενισχύει διαρκώς τη δράση της ως ενεργός εταιρικός πολίτης που σέβεται και προωθεί τις κοινωνικές, περιβαλλοντικές και πολιτιστικές αξίες του τόπου μας: τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τον σεβασμό προς το περιβάλλον που κληρονομήσαμε, τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.

Το όραμα μας: η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών άριστης ποιότητας στους καταναλωτές, σε ανταγωνιστικές τιμές, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι αξίες μας: δέσμευση και αφοσίωση στον καταναλωτή, σεβασμός στον άνθρωπο, ομαδική εργασία, διορατικότητα, ανταπόδοση και ειλικρίνεια σε όλες τις συναλλαγές της εταιρείας.


Η στρατηγική Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ αναπτύσσεται σε τέσσερις άξονες:

1.    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

2.    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

3.    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

4.    ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

Βραβεύσεις

InBusiness Awards

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ βραβεύθηκε το 2011 στις επιχειρηματικές βραβεύσεις InBusiness Awards, ως η εταιρεία με την καλύτερη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

 

Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία

Το 2012 η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ προκρίθηκε στην τελική φάση των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων, μαζί με τρεις άλλες κυπριακές εταιρείες. Μαζί με την πρόκριση η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ανακηρύχθηκε, παράλληλα, National Champion στην Κύπρο, αφού είχε προταθεί στην κατηγορία Περιβαλλοντικής και Εταιρικής Βιωσιμότητας.

Ο θεσμός των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων αποτελεί ανεξάρτητη πανευρωπαϊκή διοργάνωση, με αντικείμενο την αναγνώριση και την επιβράβευση της αριστείας, των βέλτιστων πρακτικών και της καινοτομίας στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Αποδέκτες των βραβείων είναι σύγχρονες επιχειρήσεις, που αναλαμβάνουν δημιουργικές πρωτοβουλίες και προωθούν με τη λειτουργία τους τις βέλτιστες πρακτικές για την επιχειρηματικότητα.